Mire is számíthattam volna?

Sziasztok!
Nem véletlen az,hogy most jelentkeztem. Van 2 hírem. 1 jó és egy kevésbé jó. Nem tudom,ki melyikkel szeretné kezdeni,én jobb szeretem,ha előbb mondják a jót,mert a rossz általában a jónak a következménye.
Nos, a jó hír az,hogy pénteken ráléptem a jó útra,és elkezdtem életmódot váltani. Cukrot napi 1-2 kanálra cseréltem, ami nálam egy drasztikus csökketést jelent, ahogy az 50g zab is,hiszen ezelőtt képes voltam ennek akár több,mint a duplájára is! Valamint bevezettem a sovány húst, eleinte napi egyszer,hisz régen fogyasztottam húst,hozzá kell szoknom. Csirkemell sonkát is eszek, de ezt inkább kényszernek mondanám, a koleszos évekre készülök. Rengeteg gyümölcsöt eszek, és folyamatosan növelem a zöldségek mennyiségét is. A túrót még most nem kívánom, de joghurtot, chia magot, abonettet szívesen eszek.
Akkor mi itt a rossz? Például az,hogy nem sportolok. Holott pont,hogy az adna értelmet ennek az egésznek, ezzel tudnék erősödni, feszesíteni. Valójában nagyon is szeretném csinálni, de egyszerűen mindig halasztgatom.
Reggel: nem jó,mert éhes vagyok
Tízórai előtt: koleszban ez úgyis megvalósíthatatlan lesz
Ebéd előtt: túl meleg van, nem akarok beleizzadni a szobámba
Uzsonna előtt: edzés után fehérjedúsat kéne ennem, úgyhogy ez is felejtős
És a vacsora előtti időpont lenne a legjobb,ugyanis koleszban is valószínűleg ekkortájt fogok tudni mozogni, már nincs is borzasztó meleg,és van mit utána ennem. Akkor hol itt a probléma? A szüleim otthon vannak. Most furán hangozhat, de nekem nagyon rosszul estek azok az esték,amikor ők tévéztek,én meg félórákat izzadtam egyedül. Próbáltam anyut meginvitálni legalább csak egy alkalomra, de nem sikerült.
Másik rossz sztori,hogy tegnap bingéztem. Szóval 4 napot bírtam csak ki. De ha úgy nézzük,nem volt olyan hatalmas falásroham, rosszabb is lehetett volna. Utálom a csirkecombot, a répa és a borsó is túl lett párolva,úgyhogy gyrost ettem(vagyis sertéshúst sült krumplival). És mellé egy fagyit. Amit nem értek,mert nem ízlett. És mindezt vacsira. És ha nem lettek volna otthon a szüleim,mindent felfaltam volna. Félek,hogy amint elmegy anyu dolgozni, rámjön a binge, még a kolesz előtt,aztán a koleszban elvonási tüneteim lesznek,és titokban fogok bingézni hónapokig, amíg egyszercsak valaki észreveszi,és kinevet.
Tulajdonképpen valamit tuti,hogy rosszul csinálok az étkezésben. Teleeszem magam, majd alig másfél-2 óra múlva éhes vagyok. És megint ott vagyok,hogy szinte ugyanazokat eszem. Nincsennek ötleteim. Reggel zabkása barackkal, tízòaira abonett, ebédre csirke zöldséggel, gabonával, délután joghurt vagy turmix, este ugyanaz,mint a vacsi.
De nem adom fel csak azért se! Most nagy a kísértés,de tudjátok,mi motivál? Hogy az egyik fürdőruha boltban a 3xles fürdődressz se jött rám! Mivel nincs nálunk egész alakos tükör,ott szembesültem a kövéredő énemmel. Úgyhogy mostantól nincs lazsálás. Igaz,még a neheze most jön: vendégség, nyaralás, találkozók. De úgy vagyok vele,mostmég egyek,amit megkívánok. Majd a koliban szigorúbbra veszem.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dolgok, amiket egészen biztosan meg fogsz érteni,ha neked is csapott a vállad

Egy kis update

Ezért NE legyél anorexiás!!!