Vissza a kerékvágásba

Hétfő
A reggel kicsit kapkodósra sikeredett. Hiába keltem fel a szokásos időpontban, és az átlagosnál se volt több dolgom, mégis volt olyan alapdolog,amit nem tudtam megcsinálni. Arról nem beszélve,hogy a konyha tele volt mosatlanokkal. Nap közben egy csomó reálos órám volt, ennek ellenére nem nyomta rá a napomra a bélyegét,inkább semleges tényezőként mondanám. Igaz,becsúszott egy újabb hármas, fogalmam sincs,hogyan, de kaptam két ötöst is(:  Egyébként elhatároztam,hogy mivel stagnál a súlyom, ma egy kicsit megemelem a szénhidrátot, de egészséges forrásból. Éppen ezért ebédre kuszkuszt is készítettem, még reggel. Hát igen, ez egy érdekes történet. Valamikor, még régebben a mérőpohárba olívaolajat öntöttem, kellett egy recepthez. Most is ezt a poharat használtam, hogy elegendő vizet öntsek a gabonaköretemre. Csakhogy amikor már az edényben landolt, zsírcseppek úsztak a tetején. és gyorsan rájöttem, hogy nem volt elmosva. Tehát 25 g kuszkusz ment kárba, hurrá(: nem baj, legalább finom volt a másik adag, amely immáron zsírmentes volt:D Délután hosszas csevegésbe kezdtem egy barátnőmmel, majd zenét hallgattam, elmosogattam, tanultam, sorozatot néztem. Edzés előtt egy jó nagy adag zabkását ettem egy kicsi mézzel, nagyon jól esett(: aztán karerősítő gyakorlatot végeztem kihasználva a magas szénhidrátot.Nehezen ment, sokszor hamarabb is fejeztem be a gyakorlatot, de a fél óra legalább meglett. Este kipróbáltam a méz hatását bőrön, és csak ajánlani tudom, a véresre rágott sebeimre(hát igen, erről még mindig nem sikerült leszoknom) kentem, és már első alkalommal sokat segített rajta. Elalvás előtt próbáltam meditálni, de aztán nem sikerült, mert vagy a nyakam viszketett(nem nevet) vagy kényelmetlen volt az ágy.


Kedd
Itt az élő példa, a zenehallgatásnak mennyi hátránya van. Na, de ne szaladjunk ennyire előre, kezdjük azzal,hogy a mérleg szerint nemhogy pár dekát fogytam, feljött 1 deka, pedig tegnap csak +200 kcallal ettem többet. Na, mindegy, az is lehet,hogy csak egy kis víz, majd jövőhéten fogok eredményt leírni. Na, aztán reggel ott volt az a rengeteg mosatlan,ezúttal valóban nem fértem el,mégsem nyúltam a mosatlanokhoz,mert nem maradt rá időm. És miért? Mert reggel hétkor mostam hajat. És miért ekkor? Mert tegnap inkább zenét hallgattam. A lényeg,hogy majdnem elkéstem,anyám teljesen kiakadt,és még a hó is esett. Csodálatos. Az órák legalább jól teltek, bár a nap során volt 1-2 pillanat,amikor inkább hazamentem volna. Például akkor,amikor iszonyatosan szarra sikeredett valamelyik angol feladatom,vagy amikor a hülye osztálytársaim miatt erősítés volt a tesi órán. Utóbbin nagyon kiakadtam,hiszen a fogyókúra alatt eléggé veszélyes,ha az ember sportolás után nem eszik. Úgyhogy titokban elővettem az ebédem, de ekkor jött az újabb csavar: a csirkemell lila színű lett,ugyanis a padlizsán befogta. Délután még töri szakkörön is voltam, majd otthon elmosogattam,zenét hallgattam, és megpróbáltam biosz tanulni, de már most látom,hogy hármast fogok írni, hinnyedejó. Este aztán jógáztam. Nem ezt terveztem, de a tesi óra miatt nem akartam eléggé erős edzést végezni. De egyébként jól esett. Utána szerettem volna lefürdeni, de az,hogy 10 perc alatt nem jött meleg víz, olyan szinten felidegelt,hogy hagytam a fenébe. De legalább az arcpakolást felraktam. Közbe halat pároltam, kicsit odasült,kicsit nyers maradt, de az enyim legalább. De a meditáció megint nem ment, azt hiszem,ezúttal rossz zenét választottam.


Szerda
Kicsit később keltem, ezért gyorsfagyasztott zöldséget készítettem, de nem volt vele semmi bajom. Aztán minden jól ment VOLNA, ha nem jött volna rám a havi mánia. Nem,nem menstruációra kell gondolni, bár eléggé bajos ez is. A csúnya/kövér lányok talán ismerhetik, amikor szeretnének csinosan kinézni, és kipróbálják egy napra. Aha, eléggé borzalmasan sikerült az összeállítás, és egy újabb sikertelenség. Na, nem baj, 1 hónapig legalább újra hanyagolhatom az öltözködést,mert ezúttal is majdnem elkéstem. A nap folyamán eléggé fáradtnak éreztem magam, valószínűleg most lett hatása a csalónapnak. Nem baj,ettől függetlenül nagyon jó napom volt. Itthon zenét hallgattam, egy kicsit tanultam, viszont nem mentem balettra. Megbeszéltem a szüleimmel,hogy nem járok,mert csak a baj van bele. A térdem nem bírja, csak 3 hónapig járnék, hatalmas költségvetés, stb... Este erősítő tornáztam, ugyan időben kicsit csúsztam, de nem volt vele baj. Aztán sorozatot néztem, megfürödtem, de az arcomat nem kentem be,mert elfogyott a pakolás.


Eléggé fáradt vagyok, most nem igazán tudtam jól fogalmazni, majd legközelebb lesz mit. Váltotást nem érzékelek, kicsit jobban kéne tepernem, majd akkor lesz eredmény is. Találkozzunl vasárnap!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dolgok, amiket egészen biztosan meg fogsz érteni,ha neked is csapott a vállad

Hogy jól vagyok-e? Mondhatni...

Egy kis update