Na most aztán tényleg sikerülnie kell!!!

Azt hiszem az elmúlt három napom volt mostanság az egyik legpörgősebb. Jó és rossz dolgok is történtek egyaránt,de nem is szaporítom tovább a szót,vágjunk bele!

Hétfő
Tegnap végül 3 db tortilla lapot készítettem, de az egyik olyan nyers maradt,hogy ki kellett dobnom. És mivel a maradékot ebédnek és vacsinak szántam, ezért inkább zsemlét fogyasztottam hozzá. A teendők után zenét hallgattam, bár a fogmosás ennek a rovására elmaradt. Aztán történtek eléggé rossz dolgok. Kiderült,hogy az egész baráti társaságom lebetegedett. Az osztály 95%a nem tudott kussban maradni(az 5%én vagyok) és abban a hatalmas zajban kellett végigülnöm az órát. Éppen hátra akartam szólni,hogy maradjanak csendben, amikor olyannak letteü a fültanúja, ami eléggé felidegesített: az egész kémialapból írunk dogát harmadik órában. Na, én meg a felét se tanultam meg:D tehát az elkövetkezendő 15 percet 50 képlet magolásával töltöttem el. Ezután angolból feleltünk,persze arra se készültem, ezért elég ramaty lett, szerencsére nem jegyre ment. Utána eljött a kegyetlen igazság pillanata. Mindenki puskázott, csak én nem. Sose puskáztam még, ebben az esetben se. Lehet,hogy gyáva vagyok, de ezt becsületességnek nevezem. És annak ellenére,hogy 15 perc alatt vágtam be, 1-2 hibám lehet kb a 88 pontból. Utána ének, majd tesi jött, zárásnak pedig biosz. Mind a három kiidegelt, mert be se állt a szájuk, a tesit meg alapból utálom. Az ebéd is egy érdekesség. Ugyanis olyan szar lett a tortilla,hogy nem lehetett feltekerni, ezért késsel és villával ettem meg:D és sajna nem csak egyet...az összes lement. Nem így terveztem, de nem mondanám falásrohamnak. Inkább az,hogy nem akartam vacsira annyi szénhidrátot enni. A lényeg,hogy meglepően jól esett és finom volt(: na meg persze nem volt se binge, se bűntudat(: bár a hasam kicsit megérezte a változást. Hát még az uzsinál. Ugyanis a tortillát megkentem joghurttal, és a maradékot felhasználtam a túrós zabkásámhoz. Nem ízlett, és a gyomrom felpuffadt meg kicsit görcsölt a megnövekedett tejterméktől. Utána tanultam, majd jött egy expander edzés. Lehetett volna több idő is, de ha a minőséget kéne értékelni, ötöst adnék. Éreztem a fejlődést,és kellőképpen kifáradtam. Fürdés előtt a naplót vezettem, majd egy kis hezitálás után mégiscsak elkészítettem az arcpakolást. De sajna csalódnom kellett. Olyan szinten rontottam el,hogy csöpögött az arcomról,úgyhogy dühödten lemostam 1 perc után, és kézápolás és meditáció nélkül mentem ágyba fél kilenckor,ennek ellenére fél tíznél hamarabb nem tudtam elaludni.

Kedd
Reggel jó korán keltem, és ezúttal a zene rovására se ment semmi. Míg más a reggeli dupla matektól agyhalált kap, addig én felpörgök. Ugyan eleinte nem tudtam a feladatokat, meg lassabban haladtam, arról nem is beszélve,hogy beijesztettek egy dogával, eléggé élveztem. Utána tesi volt,amin netfit felmérés volt(: mostmár biztos,hogy visszafejlődtem két centit, mert ismét 160at mértek. És hiábs voltak rengetegen 60 kg felett, ők 170 centisek, én meg sokkal alacsonyabban vagyok nem 56,hanem megint 58. Kereken ötvennyolc. A BMI az meglepően még az egészséges tartomány, de a testzsír...hát attól dobtok egy szaltót instant gerincbénulással: 37!!!! Harminchét!!!! Egy kis hasonlítás: 28 felett van szükség fejlesztésre, 20-24 a normális. Oké,másnál is eleinte elmérték, kiderült,26 az értéke, DE ő vékony és magas. A baj az,hogy nálam tökre reális ez az érték a kevés izmom miatt:D szinte semmi izmom nincs, hála az egy évvel ezelőtti anorexiának, mert azóta jóesetben 2 dkg izmot,ha felszedtem, vagy még annyit se. Na mindegy, a csesztetés és a gúnyolódás elmaradt, bár lehet,hogy a magyarázat az,hogy nem volt már ott senki,amikor mértek,mert én voltam az utsó:D igazából nem rontotta el a kedvem, csupán ez az 58 furdalta a kíváncsiságomat. Utána töri jött,amit igazán élveztem:D majd angol,amin sikerült végre jól felelnem, és a földrajz tz-m is sikerült(: lett volna töri szakkör is, de elmaradt, úgyhogy hazagyalogoltam a hóesésben. Annyira szép<3 itthon végre rászántam magam a hajmosásra, és fél órába telt,mire elkészültem a pakolással, mert az olajok és a méz befagytak a spájzban,és nem akartak felmelegedni még a mikróban se. Kicsit zsírosabban készítettem el, és kicsit féltem is,nehogy rasztás és csupa zsír maradjon a hajam, de a végeredmény elképesztő lett: a korábban szétszéledő hajam selymes lett a fejem tetején. Sajnos az alsó réteggel most se tudott mit kezdeni, de nem baj,mostantól több olajat használok,és nem kell kidobnom egy tojássárgáját(: közbe persze ment a zene,majd chateltem a beteg barátaimmal, és tanultam is. Torna előtt összeválogattam, milyen okleveleket viszek a holnapi felvételimre,és ez elég sok gondot okozott. Felsős osztályból alig volt,amit be tudtam volna mutatni, az alsós okleveleket pedig nem szándékoztam elrakni. Egy sor veszekedés után mégiscsak összeállt a kupac,és negyed óra késéssel kezdtem el a tornát. Szerencsére végigicsináltam,jól ment(: Utána felraktam az arcpakolást és a körömápolást, végre sikerült:D De a meditáció elmaradt.

Sajnos mára csak ennyivel szolgálhatok. Miért? A szerdai napom extrasűrű volt,és nem akarok egy 500 oldalasnak megfelelő regényt kiadni. Holnap viszont biztos,hogy leírom a mai napomat,sőt, a csütörtökit is, ígérem,jó lesz(:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dolgok, amiket egészen biztosan meg fogsz érteni,ha neked is csapott a vállad

Hogy jól vagyok-e? Mondhatni...

Egy kis update