Büszke vagyok magamra!(:

Elképesztő,hogy még csak szerda van. Már a hét végén vártam ezt az estét,hogy egy újabb bejegyzéssel örvendeztesselek meg titeket. Azt viszont szeretném leszögezni,hogy bocsánatot kérek,ha óriási nyelvi hibákat véltek felfedezni,ugyanis az idő is mutatja,későre jár. Na,de ne szaporítsuk tovább a szót,vágjunk bele(:

Hétfő
A reggel egész jól indult: ugyan pihenésre nem maradt időm, de minden fontos dolgog megcsináltam. Felkelés után nemsokkal ráálltam a mérlegre, és 8 dekával kevesebbet mutatott. Lehet,túlzás, de az a maradék 2 deka valószínűleg a sok gyümölcstől van,hiszen tele van szénhidráttal,és a kelleténél többet ettem. Bár ismerősöm szerint lehet izom is(:  Napközben elég rossz óráim voltak. Reggel volt egy nyelvtan, amit nagyon szerettem, aztán kémián szabadfoglalkozás volt, biológián pedig a bio életmódról szólt a videó,amit megtekintettünk. Nagyon tetszett,pedig nem szeretem ezt a tantárgyat. Földrajzon teljesen váratlanul kellett felelnem, és nagy csodálatra ötös lett. A további órák nem voltak igazán izgalmasak, hanem inkább a délután az,amelyet fontos megemlítenem. Ebéd után elbuszoztam anyukámmal abba a városba,ahol írtam a felvételit. Az értékelő lapot kellett átvennünk, amelyen tuladonképpen a feladatoknál elért pontszámok vannak feltűntetve. A nő,aki átadta az iratot, azt mondta,hogy nagyon szép eredményt értem el. Nem tudtam mire vélni, mivel voltak még néhányan előttem,mindenesetre megköszöntem,és rámosolyogtam. Mert mostanság egyre többet mosolygok. Reggel,ha köszönök ismerősöknek, ha sikerült valanilyen sikert elérnem,vagy esetleg segítettem valakinek. Régen csak megvontam a vállam,és ugyanolyan pokerfaceval léteztem tovább. Ugyan hazafele úton már kicsit nyűgös voltam,de mindenesetre egy fontos beszélgetés zajlott le édesanyám és köztem. Este jógáztam, relaxációs zenére,és nagyon ellazított. Edzés után sikerült leírnom a napi étkezést, és kipróbáltam egy új arcpakolást. Elalvás előtt pedig végre tudtam időt szakítani a meditációra, és annyira jól esett..tehát a hétfő tökéletes volt(:


Kedd
A reggel ugyanolyan jól sikerült,már-már egy egyszerű rutinná válik. És nagyon élvezem(: Délelőtt sütizésre volt alkalom, az osztálytársaim csokis muffint,vaníliás karikát,és meggyes piskótát kínáltak. Ezek az egyik kedvenc junk foodjaim, és hiába tarthatok már csaló napot( erről majd részletesebben szeretnék írni egy bejegyzést),nem kívántam. És nagyon büszke vagyok magamra(: Aztán megnyíltam a két legjobb barátnőmnek,és elmeséltem nekik azokat az eseményeket,amiket a blogon elsőként olvashattatok el. (Pld szilveszter, BED, stb.) Mindnyájan rájöttünk,hogy egyes konfliktusaink forrása ez volt,és ha előbb vallom be ezeket nekik,akkor a vitákat megelőzhettük volna. Mind a hármunkról hatalmas kő esett le a szívünkről. Infó órán még a blogomat is megmutattam nekik. A délután a tanulásról, és a zenehallgatásról szólt. Este viszont csak 20 perc torna sikerült,de nem haragudtam magamra,mert eléggé nehéz volt,és annak elleére,hogy sokszor abba akartam hgyni,végig csináltam,a kalória égetésről nem is beszélve. Este aztán apukám megjegyezte,hogy mostmár ő i látja a fogyásomat,és szerinte az arcom is nagyon szép. Ezáltal a füzetembe 3 új tuladonság került fel(:


Szerda
 A reggel nem indult olyan jól. Hiába voltam kipihent, hála a meditációnak, dupla annyi dolgom akadt, majdnem el is késtem,de legalább mindent elvégeztem. Mivel ma volt a farsang, és farmernadrágba kellett mennünk, én gombos nadrág híján kék színű cicanadrágot vettem fel. Én eddig mindig olyan cicanadrágokba jártam,amelyek hosszúak,mivel csak azok jönnek fel hasra. De most sikerült beleférnem,ugyan szűkösen, ebbe a nadrágba. A barátaim rögtön meg is jegyezték,hogy mennyire csinosodtam. Ezek a dícséretek aztán tényleg jól esnek. Na,meg persze a sikerélmények. Hiába a 3-as fizika röpdoga, hibátlan matekdolgozatot írtam. A délután pedig szuper volt. Az arcomon egész végig széles mosoly ült. Nagyon tetszettek a műsorszámok, élveztem a fellépésünket, sokat nevettem a barátaimmal. És az utolsó karaoke partin végre el tudtam engedni magam,felszabadultan táncoltam és hangosan énekeltem. Viszont ez a rózsaszín felhő rögtön szétpukkadt, amint hazaértem. Rádöbbentem,hogy ma még alig ittam, ezért megittam fél litert,és úgy álltam neki a tornának. Hát persze,hogy hányinger jött rám,ezért 10 percet bírtam. VISZONT kaja helyett zenével vígasztaltam magam( nem úgy,mint az előző #mystorymban) A gondok vacsora után se szűntek meg: halat kellett párolnom, el kellett mosogagnom, és nyolckor tudtam csak fürdeni. De legalább az arcpakolás mellett ki tudtam próbálni egy ajak-és körömápolót,amelyeknek már most érzem a hatását(:
A naplóírás mára már nem fér bele az időmbe, elég későre jár, és holnap szeretnék korán kelni. Viszont a meditáció az nem fog elmaradni. És holnap időt is szakítok a pihenésre. Ti is pihenjetek sokat, próbáljátok megszépíteni magatokat, és higgyétek el,a mosoly nem fog elmaradni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dolgok, amiket egészen biztosan meg fogsz érteni,ha neked is csapott a vállad

Hogy jól vagyok-e? Mondhatni...

Egy kis update