Az első két nap

Sziasztok ismét! Sok ismerősöm jelezte,hogy az utóbbi ,,élménybeszámolóm" elég hosszúra sikeredett, ezért úgy gondoltam, kétnaponta osztom meg Veletek a fejleményeket. Azért nem minden nap,mert erre sajnos az időm nem engedi, de sebaj, legalább itt vagyok(:


Hétfő
Mit ne mondjak, történt egy s más. Először készítettem az őszi fogyókúrám(ezt később egy #mystoryban kifejtem) óta rántottát,persze sótlanul. És nem csak azért,mert a fogyás során csökkentem a nátriumbevitelt,hanem mert a tojást tényleg natúran szeretem. Na, de visszatérve, eléggé zűrös volt a reggelem. Mivel vasárnap nem akartam megcsinálni a holnapi kajámat, ezért hajnali 6kor kellett összezutyolnom last minute zöldségeket: cukkini meg répa volt itthon. Illetve paradicsom is,de azt a rántottához tartogattam,mert az ütős páros(: hál'Istennek gyorsan kész lettem, és minden másra is jutott időm.
Ja, de amikor eljött a tízórai szünet,akkor jöttem rá,hogy félkómásan valamit nagyon eltoltam: kétszer annyi salátalevelet raktam a dobozba,mint amennyi kellett volna. És most itt nem az a tragédia,hogy jajj, plusz 9 kalória, hanem,hogy pocsékolás. Mert ha nem daraboltam volna bele,akkor egész héten kibírtam volna salátavásárlás nélkül, egyrészt. Másrészt pedig nem kellett volna kidobni,mert annyi levelet,amennyit én pakoltam,még egy nyúl sem tud egyszerre megenni. Úgyhogy, ha egy kis időre is, de instant rágcsálóvá válhattam. És az még csak rásegített,hogy répát is pároltam hozzá:D asszem farsangkor Tapsifüles leszek...khm...hagyjuk...
Visszakanyarodva, délután ugyan a rendrakást elfelejtettem-amikor ilyet mondok, azt úgy kell érteni,hogy lusta vótam-de csináltam egy bőrradírt meg egy pattanások elleni pakolást. Hát,nem tudom,egyelőre nem látszik az eredmény, csak az,hogy amint anyám meglátta a két masszát,úgy lecseszett,hogy csak na... este pedig fél órát jógáztam,amit videó segítségével végeztem. Ezt a gyakorlatot már a téli BEDes korszakomban már félig megcsináltam, ami eléggé csodaszámba ment,ugyanis semmilyen mozgásra neü tudtam magam rávenni a folyamatos szívdobogás és teltségérzet miatt. Ja, annyira nagy csoda volt,hogy ez volt sz egyetlen alkalom. Na, de most simán végigcsináltam, nagyobb megerőltetést nélkül,és nagyon jól esett. Aztán este megint volt a főzőcske,amihez nem volt semmi kedvem. De utána nagyon jót aludtam.(:


Kedd
Őszintén mondom, ebbe az egészben 1 dolog aggaszt, és sajnos nem indokolatlanul: az izmom. Mert egy laza, zsírégető edzés után is elég brutális lábizomlázam lett. És most,hogy ma reggel felébredtem, éreztem,hogy annak már semmi nyoma, helyette viszont zsinórban másodjárs visszatért a hasizomlázam. Ettől tényleg nagyon parázok,mert ennyitől nem kéne ezeknek előjönnük,arról nem beszélve,hogy több helyen is olvastam,hogy az izomláz,az biza nem jó barát. Ettől eltekintve ez a nap is tele volt meglepetésekkel.
Angolból most vesszük az ,,healthy eating"-et, és bizony a tanárnő tőlem kért tanácsot. Leírtam neki,mit eszek ebédre,mert konkrétan arra volt kíváncsi, és nagyon megtetszett neki az ötlet. Aztán itthon kipróbáltsm a tojásfehérjével való hajmosást,valamint kevesebb kókuszoljat használtam: hát,anyum amint hazaért, észrevette a változást. Persze rossz irányba. Szerinte már megint borzalmas a hajam. Én biztos vagyok benne,hogy nem a sampontól, hanem az olajtól,pedig most még le is mostam. De sajna ilyen a hajam. Ha száraz, szétáll,ha zsíros, akkor olyan,mint a fekete rackajuh(pedig barna a hajam). És tulajdonképpen semmi sem jó rá. Úgyhogy holnap újramosom, DE csak az alsó, száraz és alsó réteget olajozom be. Egyébként a tojás használt volna. A fejem tetejére nem kentem ezt a kókuszos löttyöt,és azzal nincs baj. Csak szétáll,és töredezett(: tehát ha holnap is szar lesz, akkor marad a fodrászD:
De a fr.ncba is, nekem semmi se sikerül.
Persze próbálok pozitív maradni, de több órás vacakolás után is csak romlás: hát azért ennél többre vágyna az ember. Sebaj, ez a sorsom. Aztán este fél órát expandereztem, lábat és kart erősítettem. Nagyon féltem,hogy meghúzódom,vagy jön megint az izomláz, de hát most,hogy befejezem ezt a bejegyzést, már tudom,hogy semmi bajom(: holnap pedig elmesélem a mai napot és a csütörtököt. Addig is, sziasztok!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dolgok, amiket egészen biztosan meg fogsz érteni,ha neked is csapott a vállad

Hogy jól vagyok-e? Mondhatni...

Egy kis update