A káosz 2.0

Csütörtök
Borzalmas egy nap volt. A reggel kapkodással kezdődött, és reggelizés közben túl sok levegőt kapkodtam be, valamint a brokkoli sem párolódott át, ezért egész nap rosszul voltam. Nem tudtam vizet inni, és ugyan a tízórait meg tudtam enni, de az ebédet már nem sikerült. Napközben a hangulatom ingadozott. Leginkább nevetgélős hangulatomban volt, de olykor olykor rámjött a gyomorgörcs, ilyenkor fáradtnak és nyúzottnak éreztem magam. Délutánra ez a hatás elmúlt, de persze a következményi nem maradhattak intézetkenül: rámtört az éhség és a szomjúság, de ha ittam, akkor teltségérzet volt a hasamban, ami persze nem oldja meg az evés problémát, sőt. De gondoljatok akármit, ez az egész rosszullevősdi nem hinném,hogy a fogyókúra által keletkezett gyomorszűkület miatt van. Mert továbbra sem éheztetem magam órákig, elegendő fehérjét és rostot eszek, ami kordábantartja az éhséget, és megfelelő mennyiségű kalóriadeficitben vagyok. Itt csak a túl sok levegőről és nyers brokkoliról van szó. És akkor a két kisördög megszólalt:
-Egyél,anit csak akarsz. Neked már úgy is mindegy. Nem fogysz le úgysem, kövér maradsz.
-Ne egyél, hisz úgyis felpuffadsz! Nem is vagy te éhes!
És ez a két hülye gondolat cikázott bennem. Persze tudtam,hogy valójában ennem kéne, mert akkor lesz meg a napi 1500 kcal, és ha alámegyek,akkor lötyögni fogok. Tehát meg is ettem az ízletes narancsos túrós zabkásámat, és neki álltam a dolgoknak. Ezután már minden jól ment.


Péntek
Sokkal rosszabb volt,mint a csütörtök. Reggel 15 perccel hamarabb akartam kelni, de úgy látszik,rosszul programoztam be az agyam, és később sikerült felkelnem. Majdnem elkéstem, de legalább a hányinger nem jött rám. Aztán írtuk egy próbafelvételit az iskolában nyelvtanból, és gyerekek, ritka szarul sikerült. 39 pont lett!!! Hát a matektól vártam ennyit. Akkor az meg 29 pont lesz? 60 ponttal meg sehova nem vesznek fel, ahova meg utoljára jelentkeztem, és nincs felvételi,ott meg túljelentkezés van. Tehát délután ezen sírtam meg idegeskedtem, és alig tudtam magam ellazítani. Arról nem beszélve,hogy a zöldség az megint elfogyott:/


Őszinte leszek: mikor már az utolsó sosrokat írom,már túlvagyok a feladatlapokon,és a sorsom is eldőlt. De a mai napról majd holnap fogok beszámolni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dolgok, amiket egészen biztosan meg fogsz érteni,ha neked is csapott a vállad

Hogy jól vagyok-e? Mondhatni...

Egy kis update